Producten

FUROO

Door gebruik te maken van FUROO, bespaart een bedrijf erg veel tijd en geld. Uw volledige dagelijkse werking wordt door onze software eenvoudiger gemaakt. Beheren klanten-leveranciers, offertes, bestelbons, orderbevestigingen, verkoopfacturen,aankoopfacturen, stockbeheer, prestatiebeheer, tijdsregistratie…

EID/Safe Events en Zones

Toegangscontrole op evenementen of openbare plaatsen is altijd een heikel punt geweest. U wil wel controleren of iemand oud genoeg is om alcohol te mogen nuttigen maar mag in principe zijn/haar identiteitskaart niet vragen. Er zijn in uw regio enkele “beruchte fuifgangers” die eigenlijk een uitgaansverbod opgelegd kregen van de burgemeester maar u mag hun ideniteitskaart niet vragen? Uw zwembad wordt onveilig gemaakt door bepaalde personen? Door onze software kan u deze problemen gemakkelijk beheren en controleren. De bezoeker stopt zelf zijn/haar identiteitskaart in de lezer en u ziet op het scherm door middel van éénvoudige kleurtjes of de bezoeker al dan niet mag drinken/binnen mag.

Home & building automation

IT en automatisatie zijn niet langer enkel voorbehouden voor grote bedrijven. Ook in je eigen woning kan je heel wat kostenbesparing en comfort winnen door een intelligente infratstructuur. Als Loxone partner kunnen wij uw volledige woning of bedrijfsgebouw automatiseren, kijk voor meer informatie even op onze Loxone pagina.

Wil jij ook je IT op maat?

Contacteer ons