Producten

FUROO

Door gebruik te maken van FUROO, bespaart een bedrijf erg veel tijd en geld. Uw volledige dagelijkse werking wordt door onze software eenvoudiger gemaakt. Beheren klanten-leveranciers, offertes, bestelbons, orderbevestigingen, verkoopfacturen,aankoopfacturen, stockbeheer, prestatiebeheer, tijdsregistratie…

EID/Safe Events en Zones

Toegangscontrole op evenementen of openbare plaatsen is altijd een heikel punt geweest. U wil wel controleren of iemand oud genoeg is om alcohol te mogen nuttigen maar mag in principe zijn/haar identiteitskaart niet vragen. Er zijn in uw regio enkele “beruchte fuifgangers” die eigenlijk een uitgaansverbod opgelegd kregen van de burgemeester maar u mag hun ideniteitskaart niet vragen? Uw zwembad wordt onveilig gemaakt door bepaalde personen? Door onze software kan u deze problemen gemakkelijk beheren en controleren. De bezoeker stopt zelf zijn/haar identiteitskaart in de lezer en u ziet op het scherm door middel van éénvoudige kleurtjes of de bezoeker al dan niet mag drinken/binnen mag.

Toegangscontrole

De beveiliging van uw gebouw blijft zeer belangrijk. In openbare gebouwen kan je moeilijk iedere deur voorzien van een aparte sleutel, als een werknemer zijn sleutel kwijt raakt, moet het slot eigenlijk vervangen worden, het is altijd handig om te weten wie er momenteel in het gebouw aanwezig is, wie op een bepaald moment in een bepaalde ruimte is geweest,… SOULIT kan daardoor bij u een volledige CEM systems oplossing installeren. De hardware van CEM systems wordt over de hele wereld gebruikt, van KMO’s tot luchthavens. Dankzij onze uitgebreide diensten kunnen wij deze oplossing ook perfect integreren in uw bestaande netwerk/systeem. U wilt uw HR systeem koppelen aan de toegangscontrole, een mailtje ontvangen als iemand ergens binnen gaat, uw werknemer zijn/haar prestaties registreren als hij/zij door de voordeur binnen komt? Wij kunnen dit perfect voor u integereren.

Wil jij ook je IT op maat?

Contacteer ons