Onze diensten

Consulting

Optimalisatie brengt op! SOULIT bestudeert uw bedrijfsprocessen en geeft advies over hoe je alles beter op elkaar kan afstemmen. We zijn er zeker van dat we heel wat frustraties kunnen wegnemen en kosten kunnen helpen besparen. Kortom: we maken je super productief.

Software op maat

Naast onze FUROO oplossing bieden wij ook software op maat. Specifieke klanten, hebben specifieke processen. Die zijn niet altijd in één algemene oplossing te gieten. Daarom werken wij samen met de klant een oplossing op maat uit.

Infrastructuur

Zowat alles gebeurt de dag van vandaag digitaal. Dan heb je natuurlijk ook betrouwbare en performante hardware nodig. SOULIT zorgt voor jouw volledige IT infrastructuur, opdat al jouw belangrijke data veilig bewaard kan worden en snel toegankelijk is.

Communicatie

Een bedrijf die niet "connected" is, is niet meer van deze tijd. Een perfecte toegang tot een wereld vol informatie is afhankelijk van je data- en telefonieverbindingen. SOULIT bekijkt samen met jou al je communicatiemiddelen en zorgt ervoor dat deze beter/goedkoper/éénvoudiger en krachtiger op elkaar kunnen afgestemd worden.

Website

In een wereld waar alles "snel even gegoogled" wordt, is de aanwezigheid van jouw firma op het Internet onmisbaar geworden. Van een éénvoudige website, tot een complete webshop gelinked met uw eigen ERP systeem en betaalmogelijkheden. We werken op maat dus de mogelijkheden zijn eindeloos…

Mobiele Apps

Nood aan een app om je werknemers op de baan nog vlotter te laten werken? Wil je gewoon nog mobieler zijn? Wil je jouw evenement extra in de kijker zetten dankzij een mobiele app? SOULIT bekijkt samen met jou de noden en ontwikkelt Android en iOS apps op maat, volledig naar jouw wensen.

Wil jij ook je IT op maat?

Contacteer ons